En oväntad kväll  

Admin | Analt | 20.02.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Du kommer in i rummet och jag blir helt ställd. Nej, inte du här, nu, jag klarar det inte. Jag fortsätter smutta på min cider och har det allmänt trevligt men jag tänker hela tiden på att du är bakom mig någonstans. Jag tror inte att du har sett mig än, men sen så känner jag en hand på min axel och där står du, snyggare än någonsin med en vit tröja och baggyjeans på dig. Du ler mot mig och jag ler tillbaks. “Det här känns konstigt” säger du och jag kan inte annat än att nicka och hålla med. Sista gången vi hade en konversation, då var vi för upphetsade för att kunna hålla oss överhuvudtaget. Då satt vi vid en varsin dator i två olika städer och skrev upphetsande saker till varandra. Jag tänker tillbaka och jag känner mina armar knottras av välbehag. Ruskar av mig den sköna känslan och koncentrerar mig på nuet. Du går ifrån mig och jag kände att det var bra. Annars hade det kanske gått åt skogen igen. Du har ju ändå flickvän.

Lite senare på kvällen går jag ifrån festen du är på och tar en sväng på stan. Jag tänker mycket på dig men jag tillåter mig inte att tänka tanken att det kanske, kanske, kanske kan hända något mellan oss ikväll eftersom din flickvän inte är i stan. Tankarna flyger iväg och plötsligt märker jag att jag skriver ett sms där det står : “Förlåt om det händer något ikväll, men isåfall kan jag inte hjälpa det. Jag vill ha sex med dig. “ Trycker på sänd och genast ångrar jag mig men som det gamla ordspråket säger: Gjort är gjort, kommer aldrig igen. Skakar av mig “mitt misslyckande” och fortsätter ströva runt i stan. Plötsligt så plingar det till i mobilen. “Jag vill också säga förlåt innan det händer något. Vart är du nu?” läser jag. Blir lite generad och ett hopp bildas inom mig. Tänk om… Skriver ett hastigt svar tillbaks och väntar på att det bästa kanske kommer att ske. Att du vill träffa mig, ensam, hemma hos dig.

Vi träffas av en slump senare på kvällen och jag blir väldigt glad. Vi vet inte riktigt vad vi ska säga till varandra men våra blickar förklarar det mesta för oss. Vi träffar gemensamma kompisar och vi stannar till för att prata med dem. Min blick söker sig hela tiden till dig och din näst intill perfekta kropp. Jag ryser av tanken a

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

tt kanske få röra vid den senare ikväll.

Efter ett par öl på en krog inne i stan så vandrar du och jag hemåt. Jag frågar försiktigt om jag får följa med dig hem och det får jag svarar du. “Vi behöver nog prata” säger du försiktigt och jag måste hålla med. Vi går hem till dig, det är fortfarande varmt ute. Jag ser på dig i det sena kvällsljuset att du är solbränd och din vita tröja gör att du ser ännu mer solbränd ut. “Du är snygg” säger jag till dig och får en härlig kram tillbaka.

När vi kommer till din lägenhet kan vi inte hålla oss längre. Du ger mig en stor kram och viskar i mitt öra “jag är så jävla kåt nu”. “Jag är hungrig på dig” svarar jag och det känns nästan som att jag vill äta upp dig. Min och din kåthet stegrar sig och du leder mig till soffan. Jag sätter mig grensle över dig, drar av din tröja och börjar smeka ditt bröst och jag märker att du njuter. Jag stannar till vid dina bröstvårtor och kysser dem långsamt. Jag drar med hela min hand över hela din kropp och du suckar njutningsfullt. När jag närmar mig din kuk så märker jag att hela du liksom spänner dig. Jag viskar ut i tystnaden “tycker du att det är skönt?”, “mm” svarar du och jag fortsätter att reta upp dig. Jag vill att du ska komma till den gräns där du inte kan hålla dig längre, när du nästan skulle böna och be att jag skulle fortsätta ännu längre.

Jag drar ett av mina fingrar precis vid kalsongkanten och känner lite på din kuk, den är hård. Jag känner mig lite klumpig när jag ska försöka massera ditt hårda kön genom kalsongerna men jag vill inte riktigt att du ska ta av dig dem än. Du smeker mig över ryggen och jag darrar av din lätta beröring. Jag flyttar ner lite och närmar mig långsamt kuken med min mun, du rycker till. Jag kysser dig på magen och när jag märker att du inte klarar mer så ber jag dig ta av dig kalsongerna. Du drar av dem fort och nu får jag se din styva kuk som pulserar av lust. Jag börjar runka av dig, först löst och sedan hårdare och hårdare och fortare och fortare. Sedan för jag min mun över ollonet och suger lite lätt. Jag hör att dina suckar blir djupare och djupare och jag njuter av att jag kan göra dig så upphetsad. Du flämtar till när jag tar in så mycket ja

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

g kan av din kuk i min mun, och sedan rör jag mitt huvud upp och ner. “Det är så skönt… Fortsätt, fortsätt!” viskar du till mig mellan flämtningarna. “Jag kommer snart” säger du och jag runkar lite snabbare och lite hårdare. Sedan så kommer du och din sperma sprutar in i min mun och jag sväljer den salta vätskan och du börjar långsamt lugna ner dig igen. Jag slickar rent hela din kuk och du njuter av din orgasm.

Sedan så lägger jag mig bredvid dig och frågar:
- Om jag ber dig om en tjänst, skulle du göra det då? Även fast det kanske går emot dina principer…
- Det beror ju på vad det är.
Jag är tyst ett tag och sedan säger jag:
- Jag vill att du ska slicka mig.
- Du vet att jag egentligen inte vill…
- Jag vet det, men jag är så galet kåt just nu så jag vet inte hur jag ska klara detta. Jag vill känna din tunga smeka min fitta nu!

Efter att du har tänkt över saken ett tag så märker jag att du rör på dig. Du ändrar ställning så att du ska kunna göra det underbart skönt för mig. Jag lägger mig till rätta på rygg och låter dig göra det du vill göra med mig. Du smeker av mig min tröja och mina byxor åker också av. Du börjar smeka mina bröst och jag ryser till och tänker att det här händer verkligen, så här trodde jag inte att kvällen skulle sluta. Du suger lite på mina bröstvårtor och jag gillar det verkligen. Dina händer verkar vilja vara överallt och jag vill att de ska vara överallt. Jag suckar djupt när du smeker min mage med dina fina händer och du börjar närma dig troskanten. Du hoppar över min våta fitta (där jag vill ha dig allra mest) och vandrar ner med din tunga ner mot mina ben. Du kysser mig på insidan av låren och jag nästan kvider fram: ”snälla, fortsätt uppåt”. Du lyder mig och plötsligt har du fått av mig mina trosor, min fitta pulserar av upphetsning och när jag känner din tunga leta sig in där, så börjar nästan hela jag att skaka. Du smeker ömsom slickar min fitta och min njutning tycks inte ha något slut. Du tar min klitoris i din mun och suger långsamt, du njuter av att se mig bli så upphetsad av dina lätta rörelser. Jag suckar och nästan kvider när jag upplever den skönaste orgasmen någonsin, hela jag skakar och njutningen är maximal.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia