En natt med en oskuld 

Admin | Analt | 13.03.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det var kanske inte någon jättebra idé att åka ut med bilen på sommarens varmaste dag när AC:n i bilen lagt av. Det är supervarmt ute och ännu varmare i bilen och jag tog inte ens med mig något att dricka vilket gör att jag håller på att törsta ihjäl. Har dessutom kommit in på en väg där det inte verkar finnas ett endaste hus någonstans. Har redan kört ett par mil utan att se något hus men fortsätter en bit till och ser om jag kan hitta något hus där man kanske kan få lite vatten även om det är föga troligt.

Jag fortsätter köra några kilometer och plötsligt ser jag den, en liten stuga vid vägen. Bingo tänker jag, hoppas nu bara det är någon hemma och att de är villiga att ge mig ett glas vatten. När jag svänger av vägen ser jag en ung tjej som ligger och solar på gräsmattan. När jag stannar bilen tittar tjejen förvånat mot bilen och drar hastigt på sig en klänning över bikinin. När jag stiger ur bilen kommer tjejen mot bilen. Hon har slanka och brunbrända ben och armar, långt brunt hår, vackert ansikte med fina blåa ögon. Hon verkar dessutom helt omedveten om hur vacker hon är.
- Hej! Säger jag glatt.
- Hej. Säger hon avvaktande och tittar lite misstänksamt på mig.
- Jo det är så att AC:n i min bil är sönder och det blir extremt varmt i bilen när det är så här varmt ute och jag undrar om jag skulle kunna få ett glas vatten.
- Har du inget med dig att dricka?
- Nä jag glömde att ta med mig vatten så jag skulle bli jätteglad om du kunde tänka dig att ge mig att glas vatten. Jag ler och hoppas att hon inte tycker jag verkar vara en fullkomlig galning.
- Okej om du stannar här ska jag gå och hämta lite vatten.
Hon vänder sig om och går mot stugan.

Efter en stund kommer hon ut igen med ett glas vatten i handen.
- Varsågod
- Tack!
Jag tar emot glaset och tömmer det i ett svep.
- Jag heter Erik förresten.
- Amanda.
- Amanda, vilket fint namn!
- Tack!
Hon ler lite blygt och får en lätt rodnad över kinderna.
- Jaha tack igen för vattnet! Jag ska väl ta och ge mig iväg igen.
Jag lämnar tillbaka glaset och hoppas lite att hon ska be mig att stanna men hon säger inget och jag sätter mig i bilen. När jag vrider om nyckeln händer det ingenting. Fan varför ska den här bilen alltid jäklas med mig tänker jag. Jag försöker vrida om nyckeln igen men fortfarande händer ingenting, bilen är stendöd. Det kanske trots allt är någon som är på min sida idag tänker jag då jag inser att jag får en anledning att stanna lite längre. Jag kliver ur bilen igen och Amanda står fortfarande kvar vid bilen.
- Det verkar inte som bilen vill starta just nu, är det okej om jag väntar här en stund till och ser om den startar senare?
- Okej.
Amanda förblir tyst en stund innan hon fortsätter.
- Vill du ha något mer att dricka?
- Jag skulle gärna ta lite kaffe om du har.
- Ja det ska jag kunna ordna, jag ska bara gå in och göra i ordning det. Du kan sätta dig på gräset så länge om du vill.
Amanda försvinner åter igen in i stugan och jag sätter mig på gräset och väntar på att hon ska komma ut med kaffet.

Efter en kvart kommer hon ut med en bricka med kaffe och bullar på och sätter sig bredvid mig på gräset.
- Jag tänkte att du kanske är hungrig så jag tog med lite bullar också.
- Tack det var snällt.
Jag hugger in på kaffet och bullarna.
- Mm de här bullarna är jättegoda!
- Tack, jag har bakat dem själv. Återigen rodnar hon lätt och tittar ner i gräset.
- Bor du här själv mitt ute i skogen?
- Nä jag bor inte här, jag är bara här över helgen.
- Är du här själv?
- Ja.
- Hur gammal är du?
- Jag är 19 år, och du?
- Jag är 26.
- Är inte det lite tråkigt att vara här själv?
- Jag tycker faktiskt att det är ganska skönt att få komma bort lite och få vara själv.
- Då kommer jag här och förstör det för dig.
- Det gör inget, du är trevlig.
Vi fortsätter att prata och lära känna varandra. När det har gått två timmar tittar jag på klockan och inser att klockan börjar bli mycket och att jag borde se om bilen startar så att jag kan ta mig hem.
- Tack så mycket för den här trevliga stunden men nu borde jag kolla om bilen startar så att du slipper mig sedan. Hej då.
Jag kramar Amanda och drar in hennes doft, hon luktar som en blomsteräng. Motvilligt släpper jag taget om henne och börjar gå mot bilen. Efter någon meter hör jag Amanda ropa.
- Hej då!
Jag vänder mig och ler och höjer handen i en vinkning. Sedan fortsätter jag till bilen. Väl i bilen vrider jag om nyckeln men ingenting händer. Jag försöker en gång till men inte heller denna gång händer någonting. Jag ser att Amanda sitter på gräset och plockar ihop efter kaffet. Jag går ur bilen och ropar.
- Amanda!
Hon vänder sig om och kommer fram till bilen.
- Bilen startar inte nu heller. Vet du om det ligger någon verkstad i närheten.
- Den närmaste verkstaden ligger fem mil bort.
- Jaha då kommer jag inte kunna ta mig dit, får väl ringa efter bärgning.
- Det blir svårt.
- Varför då?
- Det finns ingen täckning här så du kommer inte kunna ringa någonstans.
- Ja då blir det li

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

te svårt. Vet du om det går någon buss härifrån.
- Inte förrän imorgon.
- Då får jag väl gå hem antar jag.
- Du kan ju inte gå hem, det är ju tio mil.
- Vad har jag för andra alternativ?
Jag ser att Amanda funderar på något och en liten stund senare säger hon.
- Du kan sova här i natt om du vill.
- Det vore jättesnällt om jag fick göra det men är du säker på att det är okej?
- Ja det går bra.
- Tack så mycket!
- Jag tänkte att jag kunde laga lite mat om du vill ha?
- Ja tack och jag kan hjälpa till.
Så går vi mot stugan och jag går några steg bakom Amanda och kan inte slita min blick från hennes rumpa. Hon rör höfterna med så där lagom mycket sväng som jag tycker är så otroligt sexigt. Jag håller på att bli galet kåt där jag går bakom Amanda men jag behärskar mig och följer Amanda in i köket.

När vi är klara med maten dukar vi fram och sätter oss vid bordet för att äta.
- Jag har inte så mycket att erbjuda att dricka till men det finns en flaska vin här om du vill ha?
- Ja tack det vore gott.
Amanda reser sig upp och hämtar flaskan som hon öppnar och häller upp var sitt glas.
Efter ett tag märker jag att hon blir lite fnittrig, antagligen på grund av vinet. När vi har ätit klart dukar vi av och tar med oss vinet och sätter oss i soffan. Vi fortsätter att prata och dricka av vinet. Efter ett tag säger Amanda lite flörtigt.
- Det har varit väldigt trevligt att ha dig här som sällskap idag.
- Det har varit trevligt att vara här.
Jag lägger en hårslinga bakom hennes öra och säger.
- Du är vacker Amanda.
Hon rodnar och tittar ner på sina händer som ligger i hennes knä. Jag lyfter upp hennes haka och böjer mig fram och kysser henne lätt. Hon protesterar inte så jag drar henne till mig och kysser henne igen. Våra läppar passar perfekt ihop. Jag kysser henne återigen och våra kyssar övergår till hångel. Vi sitter och hånglar en stund och jag blir mer och mer upphetsad. Till slut tar jag tag i nedre delen av hennes klänning och för den upp över hennes lår så att jag ska kunna dra av den. Då stelnar hon plötsligt till och drar sig ifrån mig och säger.
- Vi borde gå och sova nu.
- Men
Mer hinner jag inte säga innan hon fortsätter.
- Vi måste gå och sova nu så att du inte missar bussen imorgon, det går bara en per dag!
Hon ställer sig upp och går ut ur rummet. Besviken följer jag efter henne. Hon stannar framför ett rum och säger.
- Här kan du sova inatt. God natt.
Hon går vidare till rummet bredvid, går in i rummet och stänger dörren. Jag går in och sätter mig på min säng och undrar vad som hände. Till en början protesterade hon inte och verkade villig men sen helt plötsligt reser hon sig och går därifrån. Kunde hon inte bara ha sagt att hon inte är intresserad, det hade känts lättare att ta. Men nu kan jag inte göra mer än att ta min besvikelse och gå och lägga mig.

Efter att ha legat och vridit mig utan att kunna somna tittar jag på klockan, det har gått två timmar. Tänk om Amanda också är vaken, då är du ju bättre att vi är klarvakna tillsammans så vi kan ha sällskap och i alla fall prata med varandra istället för att vara ensamma och ha tråkigt. Jag reser mig upp och går ur mitt rum och fram till Amandas rum. Jag stannar och lyssnar men det hörs inget innanför dörren. Jag lägger handen på dörrhandtaget och öppnar försiktigt dörren så att jag inte ska väcka Amanda om hon sover. När jag har öppnat dörren ser jag hennes rum klart och tydligt då det starka månskenet lyser in genom fönster. Amanda ligger i sängen och sover. Täcket har glidit ner lite och blottar hennes ena bara bröst. Jag känner hur jag börjar hårdna. Ligger hon här naken? Vill hon kanske ändå att det ska hända någonting? Jag tar ett steg till in i rummet och då vaknar Amanda och frågar yrvaket.
- Erik? Har det hänt något?
- Nej, jag skulle bara kolla om du sov. Förlåt att jag väckte dig.
- Det gör inget.
- Jag kunde inte sova och ville ha sällskap men så väckte jag dig, förlåt igen.
- Det är ingen fara.
Amanda sätter sig upp i sängen och märker då att täcket har kanat ner och tar hastigt upp det för att skyla sig. Jag hinner trots hennes snabba manöver att se båda hennes bara bröst och jag känner hur jag hårdnar ännu mer. Jag sätter mig på sängen bredvid Amanda.
- Amanda.
Hon tittar upp på mig och jag fortsätter.
- Du är väldigt vacker och en härlig person. Jag skulle väldigt gärna vilja ha sex med dig, om du vill så klart.
Hon lägger sin hand på min kind och kysser mig. Så jag frågar henne.
- Vill du ha sex med mig?
Hon säger inget men hon nickar. Så jag böjer mig fram och kysser henne. Efter att ha kysst henne ett tag tar jag tag i täcket och drar sakta av henne det och det visar sig att hon inte är helt naken, hon har ett par söta bomullstrosor på sig och till min förvåning så tänder jag ordentligt på det och blir om möjligt ännu hårdare. När hon ser mina gillande blickar verkar hon få en ny beslutsamhet och tar tag i kanten på mina kalsonger och drar av mig dem och hon får se min penis stå i givakt. Hon tittar e

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

n stund med stora ögon på den innan hon försiktigt vidrör den med sin hand. Hon drar prövande handen upp och ner några gånger innan hon tar den i sin mun och försiktigt suger på den. Trots den lilla behandlingen känner jag att jag har svårt att hålla mig från att komma så jag säger.
- Amanda kan du sluta?
Hon tittar bestört på mig och säger.
- Är det inte skönt?
- Det är verkligen jätteskönt men om du fortsätter kommer jag att komma och jag vill gärna göra det skönt för dig först.
Hon nickar och jag ber henne att lägga sig ner. Jag kysser henne på läpparna några gånger innan jag fortsätter ner över hennes hals och nyckelben. Jag fortsätter min vandring ner mot magen men är noga med att inte vidröra hennes bröst än. När jag kommer ner till troskanten skälver hon till och jag vänder uppåt igen. Den här gången ignorerar jag inte hennes bröst, jag sluter mina läppar om hennes högra bröstvårta samtidigt som jag masserar den vänstra med mina fingrar och då hör jag henne stöna. Hon fortsätter att stöna när jag bearbetar hennes bröstvårtor och när jag lämnar dem och tar mig ner över magen igen hörs en besviken suck och jag kan inte hindra mig från att le då hon uppenbarligen gillar vad jag gör. När jag kommer ner till troskanten igen skälver hon återigen till. Jag tar tag i troskanten och drar av henne dem och hennes sköte blottas för mig och jag ser att hon redan är ganska våt. Hennes sköte ser så inbjudande ut att jag får stålsätta mig för att inte stöta in i henne med min fulla kraft. Istället böjer jag mig ner och kysser henne på venusberget och hon flämtar till. Sedan lägger jag ett finger över hennes klitoris och börjar sakta bearbeta klitoris med cirklande rörelser och jag ökar stegvis takten på mina rörelser samtidigt som hennes stönande kommer allt tätare. Hon sluter ögonen och spänner kroppen i en båge så jag förstår att hon är nära att komma och jag fortsätter tills hon skriker rakt ut samtidigt som hon kommer. Jag masserar försiktigt hennes klitoris med lätta rörelser tills den sista efterdyningen har ebbat ut. Då öppnar hon ögonen och frågar förvånat.
- Vad var det?
- Vad menar du?
- Vad var det som just hände med mig?
- Du fick en orgasm.
- En orgasm?
- Ja, har du aldrig fått en orgasm förut?
Hon skakar på huvudet och jag böjer mig ner och kysser henne, sedan säger jag.
- Hoppas att det var skönt.
Hon nickar med ett leende. Jag har fortfarande mitt finger kvar över klitoris så jag fortsätter sakta min vandring ner mot hennes mynning och när jag är några millimeter ifrån den säger hon plötsligt.
- Vänta!
Samtidigt har jag hunnit fortsätta de sista millimetrarna och prövande lagt ett finger över hennes mynning.
- Snälla Erik vänta! Jag måste berätta en sak.
Jag tar försiktigt bort mitt finger, tittar på henne och väntar på att hon ska fortsätta. Hon tittar bort så jag frågar försiktigt.
- Vad vill du berätta?
Hon tar ett djupt andetag innan hon fortsätter.
- Jag är oskuld.
- Är du oskuld?
- Ja.
Då går det upp för mig att det var det hennes abrupta avvisande och tafatta beröring berodde på.
- Vill du bli av med oskulden?
- Ja.
- Okej. Det kommer med största sannolik att göra lite ont men jag ska vara så försiktig det går och ta det lugnt. Du kan när som helst säga till om du vill att jag ska sluta.
Amanda nickar som svar.
- Och du kom ihåg att försöka slappna av så kommer det inte göra lika ont.
Amanda nickar igen. Jag letar mig fram tills mitt ollon ligger mot hennes mynning och då känner jag hur hon stelnar till så jag smeker sakta hennes klitoris för att få hennes att slappna av. När hon är avslappnad igen för jag sakta in mitt ollon millimeter för millimeter och jag ser att hon grimaserar av smärtan och att hon spänner sig igen. Så när hela mitt ollon är inne stannar jag till.
- Känns det okej?
- Ja.
- Vill du att jag ska fortsätta?
- Ja.
Jag fortsätter att tränga in i hennes trånga och sköna öppning millimeter för millimeter. Hon slutar att grimasera och slappnar sakta av. När jag är ända inne stannar jag upp.
- Är det okej?
- Ja.
- Gör det fortfarande ont?
- Nej.
Jag börjar sakta röra mig ut och in i ett lugnt tempo. Jag börjar försiktigt öka tempot och ser hur Amanda börjar njuta. Det är så skönt att jag flera gånger får tänka på något helt annat för att inte komma. När jag har fått upp tempot och hör hur Amanda börjar stöna njutningsfullt släpper jag alla hämningar och pumpar på så hårt jag kan tills hon kommer med ett skrik och när jag känner att hon krampar runt mig kan jag inte längre stå emot utan jag sprutar djupt inne i henne. Jag stannar kvar en stund inne i henne innan jag försiktigt drar mig ur. Jag lägger med bredvid Amanda och drar henne lätt intill mig och kysser henne sedan lätt.
- Känns allt bra?
- Ja. Det var helt underbart. Tänk vad jag har gått miste om!
Vi fortsätter att prata en stund innan vi somnar omslingrade.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia