En krogkväll- ur en fittas perspektiv 

Admin | Analt | 01.05.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det var lördag kväll och jag var ensam hemma. Uttråkad och väldigt sexuellt frustrerad. Så kåt som jag var ikväll hade jag verkligen inte varit på länge. Jag ringde min vän Emma och frågade om hon inte var sugen på lite vin plus utgång.

Emma kom över och vi korkade upp en flaska vitt, allt eftersom kvällen gick kände vi oss lite vågade. Efter ytterligare en flaska bestämde vi oss för att ta på oss lite mer utmanande kläder innan vi stack till krogen. Emma, som var väldigt smal men med kurvorna på rätt ställe, tog på sig en korsett och ett par jeans samt stilett klackar. Hennes midja var så markerad och hennes stora fylliga bröst fick mig är bli fuktig. Jag valde mina finaste underkläder, vita hipsters i spets som jag visste fick min lilla tighta rumpa att se perfekt ut. Upptill hade jag en matchande BH med rejäl push-up, som nästan utvecklade min vanliga b-kupa till en större c. Över det tog jag en svart tight klänning som slutade precis under ruman, och jag visste att mina trosor syntes när jag lutade mig framåt. När vi skulle gå och jag tog på mig mina skor så lät Emma ett finger glida över mina trosor, från min pirrande mus och bak till anuset. Jag vände mig om och log förvånat, varpå Emma nästan viskade "Du får mig att önska att du vore min för en kväll."

Vi fnissade dock bort det hela och drog oss till krogen. Där började vi, rejält berusade, dansa som galningar med väldigt utmanande rörelser. Vi kände blickarna på våra fast guppande bröst och visste att männen suktade efter våra kroppar. Vi gick till baren för att få oss en drink. Utan att ens beställa så kom bartendern fram till mig med en drink, och hälsade mig från mannen i änden av baren. Jag nickade, log och skålade med honom på håll. Men jag noterade hans nyfikna, intima blick. Han hade brunt hår och bruna ögon, hakan täcktes av lite skäggstubb och han såg vältränad ut. Verkligen som tagen ur en dröm! Från varsin ände av baren flirtade vi lite stilla innan jag och Emma intog dansgolvet igen. Jag kunde känna hans blickar på mig hela tiden, och det var som att jag dansade för honom.

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Tillslut såg jag honom närma sig bakifrån för att börja dansa med mig. Jag kunde inte låta bli att känna blodet som strömmade till mitt underliv. Vi dansade tätt intill, han tog girigt på mina höfter och min midja. Jag svängde på rumpan och gned den lätt mot hans skrev, och jag kunde känna hur den svarade. Försiktigt la jag min hand mot hans begynnande stånd och han pressade lite tillbaka. Jag vände mig om och började kyssa hans nacke, samtidigt som han började smeka mina bröst. Jag kände hur mina styva bröstvårtor nästan vibrerade av all kåthet och jag ville bara att han skulle nypa dem och kanske bita lite på dem.

Efter detta förspel kunde jag inte hålla mig längre, jag tog honom så i handen och ledde honom hem. Han följde villigt med. I vardagsrummet slet jag av honom hans skjorta och tröck ned honom i min soffa, jag ville ha hans kuk nu. Jag satte mig på knä framför honom och öppnade hans byxor, medan jag flämtade tittade honom djupt i ögonen. Hans raka, stora kuk stod stadig som en påle framför mig och jag kunde inte annat än att slicka mig om munnen vid synen av den. Jag runkade honom lite försiktigt och kunde själv inte låta bli att stöna. Jag tog så hans stora ollon i munnen och började suga honom. Tungan fick cirkulera över det saftiga ollonet och jag slickade från roten till toppen samtidigt som jag masserade hans pung. Han stönade högt och grävde in ena handen i mitt hår, samtidigt som han stönade högt. Jag reste mig sedan upp och sa åt honom att ta av sig byxorna helt. Efter det så tog han av mig min klänning. Jag var så kåt att jag var nära bristningsgränsen. jag la mig på soffan med honom över mig och han smekte mig som ingen tidigare gjort. Han tog på mina bröst och min stjärt innan han med en hand tog av min bh och lirkade av mina trosor. "Nyp mina bröstvårtor" kved jag fram mellan mina djupa stön. Och som på gehör började han nypa lite i den ena samtidigt som han tog den andra i munnen, och lät sin tunga virvla över min styva vårta.

Sedan kysste han ner över min mage och började slicka min våta fitta. Först lite försiktigt och sed

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

an mer intensivt. Samtidigt som han slickade runt slidöppningen och över klittan så fingrade han lite runt mitt tighta anus. Han tog lite fittsaft på ett finger och förde försiktigt upp den i min röv, samtidigt som han förde in tummen i min plaskvåta fitta som skrek efter kuk. Han slickade min svullna klitta och pullade mig i röv och fitta tills jag skakade kraftigt, gick upp i en lätt brygga och skrek ut min orgasm.

Han tog ut sina fingrar men fortsatte slicka mig, innan han frågade "Är du redo för kuk nu din slyna?" Jag hade sällan varit mer redo än nu. Han satte sig upp och jag gränslade honom. Jag riktade in hans kuk, som jag var rädd skulle vara för stor. Jag satte mig lite försiktigt, som för att lirka på mig själv på den underbart stora kuken som jag så gärna ville ha i mig. Mina safter rann ner längs hans härliga åderpåle. Han juckade lite försiktigt och jag gled ner en bit, men sen tog med stopp. Jag började trycka lite lätt. Han tog min haka i handen och tittade mig djupt i ögonen och började kyssa mig intensivt. Jag märkte då knappt att han i ett krafttag pressat ner mig på botten på sin grova kuk. Han började jucka långsamt men bestämt, och jag kved av smärtan som var så fruktansvärt skön. Sällan hade min lilla fitta töjts ut så kraftigt. Jag började rida honom hårt, han masserade mina bröst och stönade högt. Jag skrek av vällust och kände min fittsaft rinna utefter låren och ner över honom. När jag höll på att komma slängde han ner mig på soffan och började slicka mig hårt och pullade mig snabbt med tre fingrar. Jag fick min första fontänorgasm i hans ansikte. Han slickade sig nöjt om munnen. Sedan började han runka sig själv och sprutade på min lilla våta, sönderknullade fitta. Han drog sina fingrar över min mus och tröck sedan in dem i min mun, jag svalde girigt hans säd. Han slickade försiktigt bort resten och stönade svagt.

Till min stora glädje tog han på sig sina kläder, sa "Tack för ikväll", gav mig en flirt och gick ut genom min dörr. Jag gick och la mig och log av tanken på att jag haft mitt livs bästa sex.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia