Campa men inte gratis. [DEL 3] 

Admin | Analt | 29.03.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag vågar knappt röra mig. Husvagnen står helt öde och jag förstår genast att mina föräldrar inte har kommit tillbaka från pubben. Jag bör känna mig lättad men istället tar en helt ny känsla sitt grepp om mig, rädsla. Jag rusar in i husvagnen, låser dörren om mig och kastar tröjan som jag inte brydde mig om att ta på mig i soffan till vänster om dörren. Jag sätter mig längst bak i soffan och stirrar in i Oskars husvagn. Det han gjorde mot mig var det märkligaste jag varit med om i hela mitt liv.

Det är sent inpå natten eller också väldigt tidigt på morgonen beroende på hur man vill se på saken. Farsgubben bör vara hemma precis när som helst, troligen i sällskap av en generad moder som inte vill veta av honom. På långa vägar hör jag hur farsgubben rabblar upp snapsvisor och mamma som säger ”Scchh!” på långa vägar. Hon vet säkerligen att han inte lär tystna men kanske kommer våra vänner på campingen skratta och dela hennes pinsamma situation istället för att se ner på henne. Det har hänt förut och lär hända igen, det gör det alltid när vi campar.
Jag går och bäddar upp min sovsäck längre fram i husvagnen. Mina föräldrar får inte veta att jag fortfarande är uppe. Det är inget konstigt med att vara uppe sent under semestern, vi är alla vakna sent inpå nätterna under några få sommarveckor men jag vill undvika frågor som jag inte kan svara på. Dessutom, mina kläder är inte helt torra och jag vet verkligen inte hur jag ska förklara att jag föll i vattnet, blev räddad och som tack lät jag en främmande man munknulla mig. Farsgubben är för full för att i själva verket komma ihåg en sådan historia men mamma, hon lär inte ta det lika lustigt.
Sovsäcken är lila med två gröna streck tvärs över. Den är onekligen inspirerad av rally. Jag lägger mig i sovsäcken och drar upp dragkedjan hela vägen så att bara huvudet sticker ut.

Det tar max fem minuter innan jag hör hur dörren öppnas och in ramlar farsgubben med huvudet före. Mamma kommer efter och det är först nu jag hör hur hon kastar ur sig svordomar som jag aldrig hört henne göra förut. Kvällen har uppenbarligen varit värre än vanlig. Farsgubben sitter ner på golvet, lutad mot vårt kylskåp i miniatyr, precis bredvid min säng. Jag drar försiktigt i skjutdörren för att slippa känna hans andedräkt som stinker av alkohol.

- Förlåt älskling, väckte vi dig? Det var inte meningen. Din far är… tja, du ser ju själv. Somna om du, gullunge. Säger mamma i en lågmäld ton samtidigt som hon ger farsgubben en besviken blick.
- Vaaaafan sägeru? Jevla kärring! Hör jag farsgubben säga i en högt påverkad ton. Det låter som ett eko när jag han brister ut i skratt på andra sidan dörren.

Efter några minuter blir det tyst. Mamma har bäddat om soffan i andra änden av husvagnen till en säng. Hon ligger säkert och grumlar på vad alla deras vänner ska tro om deras beteende på campingen. Farsgubben ger sig ifrån en högljud snark, sådär högt som det endast låter när en alternativ personlighet har tagit över, i detta fall är det alkohol.
Solen skiner starkt in i husvagnen. Mina ögon, trots att dem är stängda, blir bländade av solen som liknar sig vid ett orange sken bakom mina ögonlock. Jag öppnar ögonen långsamt och känner hur jag landar i verkligheten efter en ganska god sömn. Mamma och farsgubben sitter redan utanför och äter frukost, det hör jag på de klingande besticken. Utanför är det röster några barn som leker. Väggarna är så gott som ihåliga i vår husvagn så det faktum att jag faktiskt sovit gott är något att bli rejält glad över. Jag drar ner dragkedjan och sätter mig upp i sängen.

- Vart sa du att ni kom ifrån? Herrljunga? Det är en bit att åka, inte sant? Säger en mansröst i förtältet.
Jag stelnar till. Den där rösten känner jag igen, och när jag hör mamma svara honom så drabbas jag av panik.
- Nej, inte Herrljunga, Falköping kommer vi ifrån. Det ligger dock inte allt för långt ifrån Herrljunga, biten är fortfarande lång. Svarar mamma vardagligt, som om hon pratar med en gammal vän.

Hela husvagnen skakar till när jag hoppar upp ur sängen, klarvaken. Jag går fram till fönstret ovanför köksbänken och tittar försiktigt i kanten, utan att göra mig sedd. Där sitter dem, mamma, pappa och Oskar. De har tydligen dragit ner det stora fönstret vi har i förtältet och öppnat upp så att de ska få frisk luft. På andra sidan sitter Oskar i en plaststol med en cigarett i sin vänstra hand. Tanken på att han ska berätta vad han gjorde med mig igår kväll skrämmer mig bortom gränser och värre blir det när jag hör honom prata om mig.

- Jag vill minnas att jag såg en till man i ert sällskap igår. Säger Oskar till mina föräldrar.
- Ajjemen! Det min son det, Stefan. STEFAN! Vakna nu, för helvete! Ryter farsgubben till.

Jag vill skratta när jag ser i köksfönstret hur Oskar hoppar till av farsgubbens plötsliga förändring i tonläget. Istället väljer jag att hålla tyst för det jobbiga kvarstår, att se Oskar i mina föräldrars närvaro. Ytterdörren till husvagnen står på glänt så jag putter på den försiktigt så öppnas den försiktigt på egen hand.

- God morgon, säger jag, nonchalant samtidigt som jag kliar mig i ögat och låtsas befinna mig halvvägs i drömvärlden fortfarande.
- Tjenare grabben! Vi har visst inte fått hälsa riktigt, jag heter Oskar och är er granne. Säger Oskar med det där flinet i mungipan, samma flin som han gav mig igår när vi låg där i sängen, nakna.

Jag svarar honom inte. Tittar bara på honom och ger ifrån mig ett nickande av godkännande innan jag vänder mig om och går tillbaka in mot min säng. Paniken tar överhanden och jag vet inte hur jag ska bete mig.

- Ska du inte ha frukost? Mor din har gjort sig besväret med att rota fram allt ur kylskåpet. Kom ut med detsamma! Ropar farsgubben i en mer mild ton denna gång.
- Men ja, okej. Ger jag till svar samtidigt som jag går ut från husvagnen, denna gång utan att gömma mig.
- Hur började ni er semester igår? Pubben? Frågar Oskar samtidigt som han tittar på mig, jag förstår med en gång vad han tänker på.
- Jag började min semester med att ta hand om min kära man, han däremot valde att dricka sig stupfull samma sekund han kom fram till baren. Svarade mamma på ett nonchalant vis, hon var helt klart ute efter att skuldbelägga farsgubben.
- Jag vill minnas att jag hade sjuhelsikes kul igår! Fruntimret verkar dock inte ha haft riktigt lika roligt. Vad Stefan gjorde har jag ingen aning om men jag ser att en öl utöver den du fick av mig igår är borta. Säger farsgubben med skrattet i halsgropen.
- Jag tog en till igår och gick sedan ner till bryggan. Det hände inte så mycket sen, jag gick upp och la mig i sängen vid ett. Svarar jag och stirrar på smörgåsen medan jag brer på smör.
- Det låter som en bra start. Jag hoppas att ni ska trivas här och ni får absolut inte vara rädda för att komma över och snac

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ka. Nu ska jag iväg in till staden för att handla mat.

Oskar ställer sig upp efter att ha gjort klart för mig, liksom mina föräldrar, att han är här för att stanna och att någon form av vänskaplig relation håller på att knytas.
Oskar ställer sig upp och går mot sin husvagn. Jag ser hur han fumlar med nycklarna i husvagnsdörren och sedan sätter sig i bilen. Farsgubben tittar ut genom förtältet och spanar på alla som går förbi medan morsar stirrar snett ut genom förtältet, upp mot himlen med igenstängda ögon.

- Jag går in igen, ska borsta tänderna. Säger jag och skjuter bak plaststolen jag sitter på och går in i husvagnen.

Även vi har ett minimalistiskt badrum, precis som Oskar. Jag står där, tandborste i munnen och stirrar in i spegeln. Natten innan upprepar sig i mitt huvud och jag tänker tillbaka till när jag först gick in i Oskars badrum, i ren panik. Innan jag själv förstår vad jag håller på med så leker min tunga med tandborsten, i mina fantasier är det Oskars ådriga kuk. Jag slickar den i omgångar och känner hur min egen kuk börjar växa under kalsongerna. Bulan blir bara större och större, jag är inte heller så dåligt utrustad om än inte lika rejäl som Oskar. Det är först när tandkrämen går ner i halsen på mig, precis som Oskars sperma som jag vaknar till ur min dagdröm. Kuken blir snabbt liten när jag börjar hosta som resultat när tandkrämen, liksom tandborsten befinner sig för djupt ner i halsen.

Det knackar på dörren.

- Hur går det älskling? Pappa och jag tänkte åka in till Strömstad en sväng, vill du följa med? Ropar mamma från andra sidan dörren.
- Mhm, jag kommer strax. Svarar jag samtidigt som jag torkar upp lite tandkräm som jag, liksom med dreglet, kletar ner bröstet med medan jag försvann i min dagdröm.

Jag lämnar badrummet. Mina föräldrar står redan redo ute i förtältet. Mamma pratar med en utav sina bekanta här på campingen. Farsgubben drar långsamt upp dragkedjan längst med fönstret i förtältet. Av att döma av hur långsam han är så förstår jag att bakfyllan fortfarande besitter sin fulla kraft om honom. Jag öppnar en lucka över sängen och tar fram ett par shorts och en t-shirt. Shortsen känns lite extra trånga då jag fortfarande har en bula mellan benen som lever på dagdrömmen jag hade alldeles nyss. Jag trycker in den en aning varpå jag sedan kan dra upp gylfen och knäppa byxorna. T-shirten sitter löst och trots att den inte har en V-ringad krage så visar den minst lika mycket av bröstet. Jag tar på mig mina sneakers och går ut från husvagnen, redo att åka med in till det norsk-svenska samhället som Strömstad faktiskt är.
Vi sätter oss alla i bilen, jag sitter i framsätet med min mamma. Farsgubben vågar vi inte ha här framme, ifall att han får för sig att han ska köra vilket han inte är i skick för idag.

Efter några mindre jobbiga och dåligt markerade vägar så tar vi oss äntligen ut från campingen. Vägen är förvisso inte mycket bättre utan även den ser ut att behöva förbättras. Det blir en guppig men vi tar oss till slut fram och parkerar utanför en stor kyrka som står i stadens mitt. Jag är inte religiös av mig men nog känner jag en aning ironi att ha en kyrka framför mig, dagen efter jag smakat på kuk för första gången. Jag undrar vad gubben ovanför molnen skulle tycka om en sådan sak. Tanken får mig att le.

- Jag tänkte kika på lite kläder, sen kan vi väl ta och äta på Sibylla, precis vid hamnen. Vad säger ni om det grabbar? Frågar mamma, full av energi.
- Du kan gå och titta på dina kläder, jag och Stefan tar oss en glass vid hamnen, eller hur? Säger farsan och tittar på mig, han söker efter medhåll.
- Japp, glass blir det! Svarar jag och ler oskyldigt. Att pappa försöker komma undan är en grej men när jag står upp för honom så vågar mamma sällan säga emot.

Jag vet att farsgubben utnyttjar det men i detta fall vill även jag undgå att gå runt bland kvinnors trosor, bh:ar och liknande.
Farsgubben och jag vandrar ner längst med en backe. Husen är små och charmiga, de flesta ser ut att ha över hundra år bakom sig. Det växer gräs mellan stenblocken som vi går på och överallt hör vi norrmän och svenskar, barn som gamla som pratar och skrattar. Solen skiner fortfarande klart och jag ser inte till ett enda moln på himmelen. Mindre fartyg och privata båtar byter av varandra i hamnen, trafiken går för fullt i en stad som Strömstad under sommaren. När vi väl kommer fram till glassbaren i hamnen så inser vi två saker. För det första så är det marknad så det finns flera olika stånd där de säljer glass. För det andra så ser glassbaren stängd och förfallen ut. Det sistnämnda har den gjort i många år men glassen har alltid varit godare här.

- Vad i… Moderatjävlar! Det är deras fel, jag lovar dig! Säger farsgubben upprört och tittar sig omkring.
Några människor vänder på huvudet och tittar, förundrade över farsgubbens plötsliga humörsvängning. Andra ler, fullt förstående då dem likaväl som oss ville ha sig en glass från det ”traditionella” ståndet.
- Kom igen, vi tar en glass där borta istället. Det är ingen stor skillnad. Säger jag och pekar mot ett annat glasstånd, knappt tjugo meter bort.

Fullt medveten om att han blir uttittad, utan alkohol i blodet, så följer farsgubben efter mig när jag rör mig mot det andra glasståndet. Han yttrar inte ett ord.
Klockan närmar sig tre när mamma kommer gåendes med fem plastkassar i bägge händer mot mig och farsgubben. Hon är röd i ansiktet och utan tvekan har även hon tröttnat på att handla vid detta lag.

- Hej grabbar, jag är färdig nu men jag tänkte att vi kanske skulle ta och äta här idag? Säger mamma med spår av utmattning i rösten.
- Ja, men bara om det blir borta vid Sörens! Svarar farsgubben och sträcker på armarna. Han signalerar tydligt att vi inte har något annat val än Sörens.
- Vad säger du, Stefan? Börjar du bli hungrig? Frågar mamma vidare, utan att ta till sig av vad farsgubben precis sa.
- Jo, men jag... Hinner jag säga innan jag blir avbruten av att någon knackar mig på axeln.
- Tjenare! Hör jag Oskar tjoa precis bakom mitt vänstra öra.
Mamma och Farsgubben skiner upp bägge två och bakom mig skiner Oskar, minst lika mycket.
- Ni tog er in till slut. Jag som trodde att ni skulle ta det lugnt såhär i början av er semester, sa Oskar samtidigt som jag känner hur han lägger sin hand över min axel.
- Fruntimret behövde göra av med lite pengar, som du ser har hon precis blivit färdig med både sin egen och även min lön. Vi tänkte gå och äta borta vid Sörens precis, har du lust att göra oss sällskap? Frågar farsgubben till Oskar, som om han vore en nära vän till familjen.
- Absolut! Lite krubb i kistan skulle inte sitta fel, svarar Oskar samtidigt som han får det där leendet i mungipan.

Jag stelnar till när mina föräldrar börjar gå. Just när jag vänder mig om för att gå efter så vänder sig äve

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

n Oskar, han klämmer mig på axeln. Det är inte så hårt att det gör ont men definitivt tillräckligt för att signalera vem som har kontrollen. Jag börjar undra om han bara vill lära känna oss eller om han spelar teater, om han är väldigt manipulativ och styr mig samt mina föräldrar dit han vill. Oavsett vad så har jag inget val, då vad jag än säger om Oskar kommer avslöja vad vi har gjort. Det är bättre att bara vara tyst.
Vi går ner i en liten källare. Trappstegen precis som gatan består av gammal kullersten. Det växer gräs i vartenda hörn. Genom en liten dörr så kommer vi in i en mysig restaurang. ”Sörens Fiskmästeri” heter den bestämt.
Väl inne i restaurangen så får vi ett bord för fyra. Det är inte många som äter nu då det är varmt och lite för tidigt på dagen, det och att restaurangen ligger i en källare gör att inte många hittar den.
Vi beställer vår mat och tittar oss omkring. Det är inte mycket som har ändrats sedan förra året. Kanske en och annan tavla av Sörens storfångster som har gått upp, annars är det samma sak.

Plötsligt känner jag hur jag måste gå på toaletten. Jag har inte druckit mycket idag men tillräckligt för att hastigt resa på mig och skynda mig till pissoaren inne på herrarnas.

- Jag blev pissnödig som fan precis, kommer strax. Säger jag och stänger dörren efter mig.

Rummet är format som bokstaven u. I andra änden av rummet finns toaletter med dörrar och i mitten ser jag pissoaren. Precis vid dörren står det handfat på vardera sidan av väggen. Jag går längre in och ställer mig framför en vit pissoar. Gylfen går ner snabbt, jag drar ut kuken och drar lite i den för att få igång flödet. Bakom mig hör jag hur dörren öppnas och in kommer Oskar. Han ställer sig bredvid mig och drar ner gylfen. Han drar ut sin kuk, lika ådrig som jag minns den. Min blick fastnar på hans kuk och det är först när han ger ifrån sig ett skratt som jag tittar på min egen och ser att jag har blivit hård.

- Sugen på mer, grabben? Frågar Oskar och vänder sig emot mig.
Jag svarar honom inte utan står fortfarande vänd mot pissoaren.

Oskar tar tag i min arm, sänker sin hand långsamt ner mot min och för den mot hans kuk. Jag kämpar inte emot. När jag är precis vid hans kuk så känner jag den värme som kommer från hans kropp. Jag tar ett hårt grepp om hans kuk och känner i samma sekund hur min egen kuk rycker till.

- Ner på knä. Sug! Beordrar Oskar mig.

Jag vågar inte säga emot. Jag vill inte säga emot. Det luktar starkt urin när jag går ner på knä men jag orkar inte bry mig, allt jag vill är att sluka Oskars kuk, känna hur den pulserar i min mun. Jag öppnar munnen och låter mina läppar omfamna kuken. Den smakar salt men inte beskt denna gång, försatsen pumpar för fullt, både från min egen kuk men också från Oskars. Jag för den in och ut ur munnen, varje sekund är värdefull.

- Hallå! Hur går det för er därinne? Maten kallnar! Ryter farsgubben från andra sidan dörren.

Både jag och Oskar hoppar till. Farsgubben vet helt klart hur han ska skrämmas. Jag reser på mig, ser hur hans kuk är alldeles glansig i min saliv. Trots farsgubbens överraskning så är den inte ens nära på att slakna. Nästan tvärtom, han ser ut att ha ännu mer kåthet både i kuk som i blick över att nästan ha blivit påkommen. Utan att tveka så backar jag mot handfaten och trycker på knappen för att spola i pissoaren. Oskar tittar bara på mig, ögonen glänser och hans kuk står fortfarande i givakt, nästan stirrar på mig.

- Vi bör gå ut nu annars blir det misstänksamma. Säger jag och öppnar dörren.

Eftersom rummet är format som ett u så finns det ingen risk för att någon utanför ska se in när männen gör sitt. Tur är väl också det eftersom Oskar precis har återfått sitt förnuft och stoppar in kuken innanför byxorna. Den är så stor så trots att han dragit upp gylfen så ser jag en stor bula och bara det faktum att jag vet vad som pulserar innanför gör så att min egen kuk ger ifrån sig ofrivilliga ryckningar. Vi går tillbaka mot bordet, där sitter mamma och farsgubben. Glasen är till hälften fulla, likaså är tallrikarna.

- Jag må vara ett dåligt omdöme när jag dricker men inte fan sitter jag och skiter i femton minuter när jag har mat som väntar, på en restaurang dessutom! Häver farsgubben ur sig, som om jag syndat i självaste kyrkan.
- Jag vet inte vad han gjorde men inte lät det trevligt. Tänkte att jag skulle hålla grabben sällskap från andra sidan dörren dock. Svarar Oskar och skrattar.

Han ger tydliga implikationer att jag gjort nummer två på toaletten då det tagit sådan lång tid.
Hade det inte varit för att jag hade oralsex med en annan man så hade jag varit fullständigt ärlig. Om det varit en fitta jag slickat istället för att suga kuk så hade säkerligen farsgubben varit mer än stolt och rentav firat händelsen. Jag förbli tyst, greppar gaffel och kniv. Maten smakar gott och sköljer snabbt bort smaken av Oskars kuk. För en kort stund känner jag besvikelse över att jag inte fick suga mer men det går snabbt över när ölen till maten börjar påverka farsgubben.

- Nog fan ska du med till pubben ikväll, Oskar! Kläcker farsgubben, till allas häpnad.
- Men Stefan då? Behöver ni ingen barnvakt till honom? Säger Oskar med ett skratt.
- Äh, pojken kan allt följa med oss vuxna karlar till pubben ikväll. Ger farsgubben till svar, samtidigt som han tar och slukar sin sista bit av den lax han beställt.
- Jag gör er gärna sällskap, säger Oskar.

Under bordet känner jag hur en hand, Oskars hand, smeker mig vid låret. Det är en lång duk så ingen ser. Plötsligt nyper han tag mig på kuken men jag reagerar inte, inte utåt i alla fall.

- Nä ni, nu när vi har ätit upp så är det nog dags för mig att röra mig mot bilen. Jag står en bit härifrån. Vi ses ikväll! Säger Oskar, han reser på sig och går mot utgången.
- Det gör vi, Oskar! Ha det bra nu! Hojtar farsgubben till innan Oskar försvinner från restaurangen.

Kvar sitter vi där, tysta. Oskar livar upp hela min familj och utan tvekan, mig själv. Jag känner att jag inte vill träffa honom. Hans hårdhänta attityd och maniska kåthet som skrämde mig under natten sitter fortfarande kvar i färskt minne. Trots detta kan jag inte släppa tanken om hans kuk, stor och ådrig, busken som kittlar mig lagom mycket när jag går ner längst med hans kukrot. Jag vill ha mer trots att jag vet att det är farligt, med tanke på att jag inte känner honom särskilt väl.

- Nä men vad säger ni, ska vi också ta och röra på oss? Oskar lämnade tydligen pengar för hela notan innan han gick såg jag. Vi måste ju hem och ta oss en bira, jag och Stefan för ikväll blir det vilt. Säger farsgubben och skjuter bak stolen.

Allt jag hinner tänka är just hur vild kvällen kan komma att bli.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia