Brorsans flickvän Del 1 

Admin | Analt | 08.06.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Detta e min första novell. Kommentera snällt.

Detta hände en gång när min storebror, Simon, skulle ta med sin nya flickvän hem på middag. Det var första gången vi skulle träffa henne.

Simon hade sagt att hon var helt underbar, speciellt i sängen. Kvällen kom, och det knackade på dörren. Jag sprang och öppnade. Framför mig stod en SEXIG brunett med mellan stora bröst och fylliga läppar. "Hej", sa hon,
"jag heter Elin, Är Simon hemma?". Jag stod som förstenad. Hon var så vacker. Till slut så lyckades jag få fram ett svagt "Hej". Jag kände att jag rodnade ända ner till fötterna.

Jag ropade på brosan och han kom ner rusande från trappan och Elin mötte honom med en väldigt kåt blick. Brosan var 17 och jag var 15. Jag antog att El

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

in var 16 eller 17 hon med.
När Simon hade kommit ner så kastade Elin sig i famnen på honom och dom började att hångla.
Jag stod där helt tyst och kollade på Elins fina bröst som guppade lite. Efter ett tag så ropade mamma att det var mat.

Vid maten så satt mamma och pappa och frågade en massa om hur Simon och Elin hade träffats.
Det var svin tråkigt att bara sitta där och lyssna, så jag sa tack för maten och gick upp på mitt rum.

Efter typ tre timmar så hade alla gått och lagt sig. Efter ett ganska bra tag hörde jag genom ventilen som gick mellan mitt och Simons rum, stönande och prat. Jag steg upp ur min säng och öppnade ventilen lite mer än vanligt.
Och då hörde jag det, brorsan och ELin knullade! Eftersom brorsans rum låg vägg

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

-i-vägg med mitt rum så smög jag det tystaste jag kunde till brorsans dörr. Den stod vid öppen så jag kunde se allt som dom gjorde. Brorsans kuk gick in och ur Elins lilla trånga fitta. Elin såg att jag stod i dörren och tittade och skrek till. Brorsan stannade upp och glodde på mig. Sen sa han "Kom in vet ja". Jag svarade "Okej". Jag gick in och stängde dörren. Brorsan ställde sig framför Elin så att hon fick suga hans stora, tjocka kuk. Han kommade inne i hennes mun. Jag bara stod där och kollade. Jag visste ju inte vad jag skulle göra. Plötsligt sa Elin " Men sätt in din kuk nån gång då!". Jag ställde mig bakom Elin och förde in min kuk i hennes trånga fitta. Hon stönade til när jag började jucka mot hennes rumpa.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia