BRITTA ANDERSON PÅ VISIT - DEL 1 

Admin | Analt | 14.11.2019 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

BRITTA ANDERSON PÅ VISIT - DEL 1

Britta är en bekant till mina föräldrar. Hon bor i USA men varje sommar har hon kommit på visit till oss och stannat upp emot en månad. Jag heter Lukas och när jag var 13 började jag se sånt hos Britta som jag inte tänkt på förut. Jag blev väldigt attraherad av hennes kropp och det kilade härligt i magen och mellan benen när jag i smyg studerade hennes maffiga kvinnoformer. Hon var kring de 40 med moget erotisk utstrålning. Hennes sexiga och vackra ansikte var formidabelt lockande med det blonda, Cleopatra-klippta håret som härlig inramning. Som jag smyglyssnat mig till när Britta varit hos oss förstod jag att hon jobbat som nån slags modell, och jag uppfattade det som om det ibland inte direkt varit av det anständigare slaget. Att hon var bekant med oss hade att göra med min fars yrke, han är fotograf och de hade blivit bekanta på det viset.

Jag hade sett att min egen snopp började växa och bli hård när jag tittade på Britta, speciellt när hon låg och solade i sin röda bikini på uteplatsen vid vårt hus. Nu var jag ett par år äldre och hade fått hår på snoppen. Min sexuella erfarenhet var dock bara av egentillfredställande karaktär, dvs jag runkade regelbundet och kunde spruta riktigt rejält när det gick för mig. Men sex med någon tjej eller kvinna hade jag ingen erfarenhet av. Britta Andersson var givetvis ett av mina favoritobjekt att runka till och utlösningarna med henne var nog de mest sköna jag fick. Mina föräldrar var ganska frigjorda och min mamma såg inte direkt ful ut heller om man ska vara ärlig. Och visst hade jag runkat med mamsen i tankarna också det kan jag inte neka till. Det var riktigt skönt att göra det i tanken, men jag visste ju att det aldrig skulle kunna bli något verkligt av det. Men som runkobjekt fungerade morsan fint ändå, nu när jag blivit lite mera vuxen. Jag smygkollade givetvis även henne, det fanns ju många chanser till det med såna föräldrar som inte alls skämdes för att visa sig nakna.

Morsan var mörkare än Britta och hade en underbart välvuxen och lite mörkare hårbuske över sin utputande bulle mellan benen. Brösten härligt naturliga och större än medelstorlek. Rund och välformad kropp i övrigt. Britta var lika sexig och vacker, med bröst som var ännu lite större, fast naturliga s

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

om morsans. Hon var ganska lång och tillsammans med den maffigt timglasformade kroppen, de otroligt fylliga och välformade låren, de breda höfterna och den sexigt päronformade bakdelen, var hon nummer ett för mig. Jag längtade mer än nånsin till sommaren då hon skulle komma, och nu var hon äntligen här. Jag kände mig kåtare än jag varit någonsin tidigare och adrenalinet sprudlade i min mognande tonårskropp när jag tänkte på Britta. Jag hade fyllt 15 och inget hindrade längre att vi skulle kunna ha sex tillsammans. Jag drömde om det, och när jag nu även märkte att Britta börjat titta på mig med lite mera erotiskt inbjudande blickar, ökade mitt hopp om att någonting kanske ändå skulle kunna bli verklighet?

Sommarlovet var väl nån vecka gammalt och mina föräldrar hade gått till jobbet. Själv låg jag i sängen och försökte lugna ner mitt stålhårda morgonstånd. Det enda som hjälpte vara att ta en morgonrunk medan jag tänkte på Britta Anderson som låg på övervåningen i gästrummet och sov. Jag hade några smygtagna bilder av henne på mobilen som jag njöt av medan min uppstyvade ungpojksballe stod som en flaggstång rakt upp där jag låg på rygg helt naken och smekte den, med täcket helt avdraget. Plötsligt glider dörren upp och in kommer Britta med en nylagad frukost på en bricka. Hon har ett kortkort nattlinne på sig och hennes sexigt läckra ben är helt bara. På fötterna har hon ett par högt kilklackade morgontofflor. "Ojdå, ursäkta att jag kommer lite olägligt, men jag vill bara bjuda dig på fruktost." Hon ställer ifrån sig brickan och fortsätter: "Fast jag kan hjälpa dig om du vill, jag kan visa dig hur skönt det kan vara när en mogen kvinna som jag gör det fint för unga pojkar som dig, låter väl schysst eller hur?" Hon ställer ifrån sig brickan och sätter sig på sängkanten där jag ligger med kuken lika stålhård och med min hand i ett fast grepp om stammen. Jag hade blivit så paff och överraskad att jag låg som paralyserad i samma läge som när hon klev in. Nu log hon sensuellt och moderligt mot mig och bad med smekande röst: "Låt mig få ta över och fortsätta det härliga! Jag tror jag kan göra det ännu skönare för dig?" Och givetvis lät jag Britta ta över, ingenting skulle kunna vara skönare än hennes lena kvinnohand runt min spr

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ängfyllda kuk just nu. Så jag lät det ske med stor förväntan och lockelse. När hon slöt fingrarna runt stammen, som nu var ådrigt fylld av mitt ivrigt pumpande blod, kändes det så härligt fint och vackert. Hon log sensuellt mot mig och började smeka mitt stånd med långsamt rytmiska dra upp och ner. Nu hade jag äntligen sex med en kvinna, om än bara en kvinnas hand som onanerade åt mig, och det var så otroligt skönt och underbart. Mycket bättre än när jag själv smekte mig till orgasm.

Britta var så följsam och fin, hon visste precis hur hon skulle göra. "Vänta lite, jag ska hämta lite olja bara, kommer strax". När hon kom tillbaka och började smörja in min styva kuk med båda sina händer, var det så ljuvligt vackert och det kändes bara ännu mera underbart. Hon smekte sedan i långa drag med båda händerna och smilade samtidigt läckert mot mig. "Skönt va?" kved hon fram med lite mera sexigt njutningsfull röst, och fortsatte med samma långsamma och härliga drag. Jag var i himmelriket och en av dess gudinnor gjorde livet till en äkta paradisupplevelse för mig. Snart började det rycka i underlivsmusklerna och jag kände att utlösningen närmade sig. Brittas händer arbetade lika erfaret och vant när hon märkte att njutningens höjdpunkt snart skulle infinna sig. Climaxens stegring kom och jag var där igen, fast nu med en underskönt mogen kvinnas händer runt min bultande lem för första gången i mitt liv. Hon lät det ske precis så naturligt som det alltid gjort för mig, men nu var det desto skönare och ljuvligare. Hon formligen pumpade fram mina sprut och riktade dom upp mot sitt leende ansikte, och jag sprutade som aldrig förr, i kaskad efter kaskad. Mina staser lämnade ollonet i allt rikligare strålar med varm spermasäd och lade sig över Brittas moget vackra ansikte. Hon blev helt nersölad med min säd och detta var något så sannlöst eggande för mig. Det rann från hennes haka och hon log så vackert och eggande erotiskt mot mig. Min dröm hade gått i uppfyllelse. Britta Anderson hade denna sommarmorgon gjort mig lyckligare än någonsin, och det skulle bli mera av den varan hela den sommarmånad hon var på visit hos oss. Hon tog lakanet och torkade av sig, sen hämtade hon brickan och vi åt en ljuvlig sommarfrukost tillsammans på sängkanten.

Lukas/

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia